Palkkahallinnon
palvelut Hausjärvi–Riihimäki–Hyvinkää -seudulla tai paikkakunnasta riippumattomasti!

Yhteydenotto

Palkkahallinnon tehtävät ovat yksi kriittisimmistä toimista yritystoiminnassa, minkä vuoksi ne on hyvä ulkoistaa alan asiantuntijalle. Tilitoimisto Safe Oy hoitaa palkkahallinnon puolestasi, eikä sinun tarvitse huolehtia palkanmaksusta ja -laskennasta. Tarjoamme palkkahallinnon palvelut kokemuksen tuomalla varmuudella ja taatusti tarkasti.


Ota meihin yhteyttä! Palvelemme asiakkaita Hausjärveltä käsin, Riihimäen läheisyydestä ympäri Suomen.

Yrittäjän arjen helpotus

Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yritykselle keskeisiä toimintoja, joiden osaava toteutus takaa yrityksen arjen sujuvuuden. Palkkahallinto koostuu monesta erillisestä aspektista, joiden tunteminen ja toteuttaminen on hyvä jättää asiantuntevan ammattilaisen huoleksi. 


Tilitoimisto Safe Oy hoitaa puolestasi palkkahallinnon tehtävät, jolloin palkat tulee maksettua työntekijöille oikein ja ajallaan. Tällöin sinulle jää aikaa keskittyä yrityksen muiden juoksevien asioiden hoitoon ja liiketoiminnan kehittämiseen. 

Kokonaisvaltaiset palvelut

Asiantuntijan toteuttama palkkahallinto säästää yrittäjältä aikaa ja vaivaa. Tilitoimistomme palvelut sisältävät kattavasti erilaiset palkanlaskentaan ja palkanmaksuun liittyvät työt, kuten tuntimerkinnät, lomat ja muut palkkatiedot. Hoidamme myös puolestasi esimerkiksi työehtosopimuksiin liittyvät palkanlaskennan tehtävät. 


Palkkahallinnon lisäksi Tilitoimisto Safe Oy tarjoaa kirjanpidon palvelut sekä taloushallinnon neuvontaa.

Palkkahallinto sinun tarpeisiisi

Palkkahallinnon palvelut kartoitetaan yrityksesi tarpeisiin sekä toiveisiisi sopiviksi. Näin taataan se, että saat parhaan mahdollisen hyödyn palveluistamme.


Palkkahallinnon palveluihimme kuuluvat muun muassa: 

  • Kuukausi- ja tuntipalkat

  • Palkkatodistukset

  • Lomapalkat

  • Vuosi-ilmoitukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ulkoista palkkahallinto ammattilaiselle

Ota meihin yhteyttä ja ulkoista yrityksesi palkkahallinto Tilitoimisto Safe Oy:lle! Saat meihin yhteyden lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kerro millaisia palveluita tarvitset tai kysy lisää toiminnastamme, me vastaamme mielellämme!