Täsmällistä kirjanpitoa lähelläsi, Hausjärvi–Riihimäki–Hyvinkää-seudulla tai paikkakunnasta riippumattomasti!

Ota yhteyttä

Tilitoimisto Safe Oy tarjoaa täsmälliset ja varmat kirjanpitopalvelut yrityksille Hausjärveltä, Riihimäen läheisyydestä käsin ympäri Suomen. Tarjoamme kirjanpitopalvelut asiakkaan parhaaksi kokemalla tavalla, perinteisesti tai sähköisesti. 


Ulkoistamalla kirjanpidon osaavalle ja ammattitaitoiselle kirjanpitäjälle varmistat, että kirjanpito hoidetaan varmasti oikein. Samalla vähennät huomattavasti omaa työtaakkaasi. Ulkoista siis yrityksesi kirjanpito Tilitoimisto Safe Oy:lle!

Ajantasaista ja tehokasta

Me Tilitoimisto Safe Oy:llä tarjoamme kirjanpidon palvelut jo kahden vuosikymmenen kokemuksella. Käytämme työssämme taloushallinnon ohjelmistoja, jotka tehostavat kirjanpitoa ja tarjoavat aina ajantasaista taloustietoa. Meillä on kokemusta muun muassa Visma Novasta, Procountorista sekä Netvisorista. Sähköisistä järjestelmistä sopivin valitaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Sähköinen kirjanpitopalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehtona myös täysin sähköisen kirjanpitopalvelun. Sähköiseen järjestelmään siirtyminen tekee kirjanpidosta helppoa, tehokasta ja paperitonta. Sähköisen taloushallinto-ohjelmiston käyttöönotto mahdollistaa myös yrityksesi pääsyn työvälineeseen, jolloin pääset käsiksi tarvittaviin raportteihin missä ja milloin vain niitä tarvitset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Miksi teettää kirjanpito ammattilaisella?

Yrityksesi kirjanpidon ulkoistaminen asiantuntevalle kirjanpitäjälle mahdollistaa sen, että voit keskittyä täysin oman liiketoimintasi kehittämiseen. Jätä siis vaativa ja aikaa vievä kirjanpito Tilitoimisto Safe Oy:n hoidettavaksi!


Kirjanpitopalveluiden lisäksi tarjoamme myös palkkahallinnon ja muut taloushallinnon palvelut. 

Kattavat kirjanpidon palvelut

Tilitoimisto Safe Oy:ltä saat kattavat kirjanpitopalvelut.

Palveluihimme kuuluvat liiketapahtumien ja tositteiden kirjauskäsittely sekä sovitut päivittäiset tai viikoittaiset palvelut sekä lakisääteiset kuukausittaiset ja vuosittaiset viranomaisraportit kuten alv-raportit,

tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Erikseen sovimme ne raportit mitä sinä 

yrittäjänä tarvitset ja haluat kirjanpidosta.

Laita ammattilainen asialle 

Ulkoista yrityksesi kirjanpito ammattilaiselle ja ota yhteyttä Tilitoimisto Safe Oy:hyn! Saat meihin yhteyden sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Kerro meille, millaiset kirjanpitopalvelut vastaavat parhaiten yrityksesi tarpeita, ja me palaamme asiaan pian. Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin kysymyksiin palveluistamme.